Ljubo Jelić, nositelj HSLS-ove liste za Općinsko vijeće Viškovo


d1040031

Ljubo Jelić (lijevo) nositelj liste HSLS-a općine Viškovo, rodom iz Gornje Komušine.

VIŠKOVO » Nositeljica liste Mažuran Ksenija Žauhar ušla je u utrku za načelnicu općine Viškovo, a njezinu ekipu zamjenika načelnice čine predsjednik viškovskog HSLS-a Ljubomir Jelić i nezavisni Želimir Kovačević. Poručuju da će voditi pozitivno usmjerenu kampanju, temeljenu na konkretnom programu s tri ključne točke: decentralizaciji i većem uključivanju građana u odlučivanje o bitnim odlukama putem zborova građana i mjesnih odbora u svakom viškovskom naselju, potenciranju gospodarskog rasta u proizvodnji i visokim tehnologijama, te nastavku borbe svim sredstvima protiv županijskog deponija u Marišćini.
– Želja nam je uspostaviti kontrolirani razvoj usmjeren na zaštitu okoliša te osigurati zdravo i ugodno življenje, uz očuvanje svih resursa i za buduće generacije. Na lokalnom nivou ne smije se voditi »visoka« politika i provoditi tuđe interese, već se trebaju rješavati svakodnevni problemi mještana. Stoga će naše političko djelovanje omogućiti zaštitu lokalnih interesa od nametanja rješenja s viših političkih struktura, poručuje Žauhar.
Ljubo Jelić naglasio je da će se ključna pitanja donositi u dogovoru s mještanima, jer svi žive u istoj općini i dijele istu sudbinu.
– Jedino zajedničkim djelovanjem, bez pristajanja na umjetne podjele, možemo izboriti promjene. Reorganizirat ćemo općinsku upravu kao servis mještana, boriti se protiv korupcije i nezakonitosti i uključiti mlade stručnjake kao nosi
Petrc vladao autokratski

Oglasi

3 responses to “Ljubo Jelić, nositelj HSLS-ove liste za Općinsko vijeće Viškovo

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s