Čapljina se ponosi (i) našim sportskim talentima


Svima je poznato da je Čapljina uvijek bila grad sporta te da su svi naši sportski klubovi ili u premier ili u prvoj ligi, gdje igraju značajnu ulogu, no malo je poznato da se na završnici Sportskih igara mladih, najvećeg sportskog amaterskog natjecanja, prošli tjedan u Sarajevu natjecalo i 8 Čapljinki i Čapljinaca.” – Tako svoju reportažu započinje čapljinski portal caportal.info.

No, činjenica je da se u toj priči imamo i mi čime pohvaliti s obzirom da je od navedenih 8 učesnika iz Čapljine, čak pet njih sa područja Studenaca; Ivana Ćosić, Ivona Ćosić, Marin Ereiz, Kristijan Ereiz i Stiven Ćosić. Naši talentirani sportaši natjecali su se u odbojci na pijesku (Ivana i Ivona Ćosić) te u dvoranskoj odbojci (Marin i Kristian Ereiz te Stiven Ćosić), a obje ekipe na kraju su zasjele odlično 4. mjesto, što je veliki uspjeh s obzirom na brojnost konkurencije mladih sa čitavog područja BiH. Na igrama je ove godine naime učestvovalo preko 23.000 mladih iz BiH, a završnicu je izborilo njih 1975 iz 45 gradova BiH, među kojima su bili i naši talenti.

Ovim putem čestitamo im na velikom uspjehu i još jednom opominjemo, da koliko god njihovi uspjesi pripadali Čapljini, toliko pripadaju i Studencima, odnosno čitavom komušanskom kraju.

foto: caportal.ba

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s