Ovjerene kandidacijske liste [Anketa]


Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine je sukladno članku 4.10 i 4.21 Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, ovjerilo neovisne kandidate i kandidacijske liste političkih stranaka, koalicija i liste neovisnih kandidata za sudjelovanje na Lokalnim izborima koji se održavaju 07. listopada 2012. godine. Imena neovisnih kandidata i kandidacijske liste bit će tiskani na glasačkim listićima.

Ispred stranaka sa hrvatskim znakom i narodnom strankom Radom za boljitak u Općini Teslić izlaze sljedeći kandidati po upisanom redosljedu na listi:

HSP HERCEG – BOSNE

1. Masatović Štefo

HDZ Bosne i Hercegovine
1. Čutura Marijan
2. Maksimčuk Ljubica
3. Cvitanović Štefo
4. Mršić Jozo
5. Katić Vanja
6. Paurević Pero

HSS-NHi
1. Katić Jozo
2. Martinović Suzana
3. Bradarić Miro
4. Mršić Augustin
5. Mršić Danica
6. Medović Goran

Pranjić Juro – Neovisni kandidat

NS Radom za Boljitak
1. Paurević Vlado
2. Tabak Ana
3. Ilić Anto
4. Tabak Ilija
5. Bučić Ana
6. Stjepanović Zoran
ANKETA [izaberi jednog kandidata i klikni na “vote”]

Oglasi

One response to “Ovjerene kandidacijske liste [Anketa]

 1. Imajući u vidu, da se svi dobro poznajemo i po radu i po moralu i po drugim vrlinama koje smo stekli rođenjem, a i stoga jer smo svi djeca okolnosti,uvjeta, okoline, obrazovanja, stečenih navika i naslijeđa, što nas sve čini onavkvim kakvi jesmo, vjerujem da će birači znati prepoznati svog kandidata.Svaki kandidat ili stranka će požnjeti onoliko koliko su posijali. Sudbina nas uvjek tjera na plaćanje počinjenih grešaka. Svatko na kraju plaća kaznu za vlastite propuste. Onaj koji to ima na umu ni na koga se ne ljuti , nikoga ne prezire, nikoga ne krivi, nikome se ne ruga, nikoga ne vrijeđa i ne mrzi. Zato bih želio da naredni izboru prođu u tom ozračju, a svima koji se nalaze na listama želim mnogo uspjeha.
  Razočaran sam ponovno, što se nije mogao postići dogovor oko jedinstvenog kandidata ili liste, odnosno koalicije. Ovako razbacivanje glasova po strankama-listama, po meni udaljuje nas od željenog cilja- da imamo barem jednog predstavnika u skupštini općine. Toga bi trebali biti svjesni svi nosioci lista, s obzirom na ranija iskustva i okolnosti pod kojim birači hrvatske nacionalnost glasaju. Ovakvo stanje mora se mijenjati. Računamo se kao konstutivan narod, a nemožemo zbog manjkavosti odredbi sadašnjeg izbornog zakona, mi u svojoj sredini nkada izabrati svog predstavnika -vijećnika. O tome trebaju povesti računa
  uticajniji u vlastima BiH iz reda hrvatskog naroda.
  Zato bi bilo dobro da nas izađe što više na izbore barem 1500-2000, što nije nerealno u odnosu na raniji popis birača, i onda smo sigurni u izbor jednog ili dva vijećnika, što bi ojačalo naš status u RS , posebno za naše ljude koji tamo već duže žive.
  Pomozimo im.
  Ivo M.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s