Čoviću uručeno pismo namjere za asfaltiranje puta Crna Rijeka – Novi Šeher/Žepče


Delegacija predvođena Čovićem posjetila je Novi Šeher, gdje je položila vijenac na Spomen obilježje poginulim braniteljima HVO-a novošeherskog i komušanskog kraja, nakon čega se Čović sastao i sa predsjednicima spomenutih mjesnih zajednica  koji su mu uručili Pismo namjere i zatražili od Čovića, da svojim ovlastima i autoritetom pomogne izgradnju međuentitetskog puta koji bi uvezivao N.Šeher- Domislice- Brezove Dane- Dubrave(FBiH) sa Kamenicom- Crnom Rijekom i Komušinom/Teslićem (RS).

U ponedjeljak, 27. veljače 2012. godine Dragan Čović je sa predsjednikom i tajnicom ŽO HDZ BIH ZDŽ, Ivicom Ćurićem i Biljanom Šišić, te Ivom Tadićem, zastupnikom u Domu naroda FBiH i Perom Mamićem, zastupnikom u Skupštini ZDŽ, posjetio općinu Maglaj gdje ih je primio općinski načelnik Mehmed Mustabašić.

Potom je delegacija predvođena Čovićem posjetila Novi Šeher, gdje je položila vijenac na Spomen obilježje poginulim braniteljima HVO-a novošeherskog i komušanskog kraja, nakon čega se Čović sastao i sa predsjednicima spomenutih mjesnih zajednica  koji su mu uručili Pismo namjere i zatražili od Čovića, da svojim ovlastima i autoritetom pomogne izgradnju međuentitetskog puta koji bi uvezivao N.Šeher- Domislice- Brezove Dane- Dubrave(FBiH) sa Kamenicom- Crnom Rijekom i Komušinom/Teslićem (RS).

Izaslanstvu HDZ BiH u Novom Šeheru pridružili su sei članovi Predsjedništva HDZ BiH, Mato Zovko i Damir Jukić, te zastupnik u Federalnom parlamentu Josip Martić- Jože iz Žepča.

U Novom Šeheru je upriličen i sastanak sa članovima OO HDZ BiH Maglaj koje je predsjednik Čović upoznao sa aktualnom političkom situacijom u BiH i aktivnostima HDZ BiH.

Istog dana, u 18,00 sati, u kino dvorani „Doma kulture“ Žepče, održana je javna tribina na temu “Aktualna politička situacija u BIH” koju je predvodio  predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović.

Oglasi

One response to “Čoviću uručeno pismo namjere za asfaltiranje puta Crna Rijeka – Novi Šeher/Žepče

  1. Koliko Ja znam sastanak je bio na Banja Vrucici Hotel Kardial osobno sam prisustovao sastanku ,inicajativu za put je pokreno Gosp. Stefo Masatovic i bilo je nas iz MZ Studenci

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s